Pozor na horúce labky!

person Pridané: Veronika Nováková list v: Hlavná kategória na: comment Komentár: 0 favorite Pozretí: 35

Pozor na horúce labky ­!

Leto je čas dovoleniek,  zážitkov a nových dobrodružstiev. Ak je súčasťou vašej rodiny aj štvornohý miláčik, tak nie raz zdieľa vaše zážitky s vami. No pozor, letné horúčavy dajú zabrať nielen ľuďom. 

  Najbežnejšími domácimi miláčikmi sú psíkovia a mačky. Ako im pomôcť prekonať horúce letné dni?

Nezabúdajte na pitný režim!

Tak ako pre nás ľudí aj pre zvieratá je dôležitá voda. Postarajte sa o to aby vaši domáci miláčikovia mali prístup k vode počas celého dňa. Pre zvieratká, ktoré sú iba vonku treba počas dňa vodu častejšie obmieňať a dbať o to aby bola v tieni.

Ochladzovacie podložky a bazény pre zvieratá dokážu spríjemniť horúce dni . Väčšina psov si vodu užije a nielenže sa osviežia, ale aj vyšantia. Pre menej aktívnych alebo starších psíkov sú vhodnejšie chladivé podložky, ktoré  spríjemnia teplé dni.

Ak vaši štvornohý miláčikovia trávia letné dni vonku, dajte pozor na rozpálené chodníky!!!

Horúci asfalt môže labkám ublížiť! Preto čas vychádzok prispôsobte letným teplotám. Vychádzky naplánujte na skoro ráno alebo neskôr večer. Keď už trávite dni vonku vyhľadávajte trávnaté plochy a tienisté miesta pod stromami.

Milí milovníci štvornohých miláčikov, prajeme leto plné spoločných zážitkov !

Komentáre

Momentálne nie je žiadny komentár!

Zanechajte svoj komentár

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December
close Shopping Cart

Registrovať nový účet